maandag 22 juli 2024

1 gedachte over “Tilburg Law School gaat regelgeving arbeidsmarkt onderzoeken

  1. Goedenavond,
    Geachte heer Ton Wilthagen,

    Naar aanleiding van uw vraag stuur ik u het volgende.
    ik ben iemand voor samenleving en voor maatschappij en voor ontwikkelen van de nieuwe dingen en goede veranderingen.ik ben woonachtig dit land. dit land heeft veel gedaan voor mij. Gelukkig dat voor opbouwen dit land de voorouder van deze samenleving hard gewerkt ,Door die verdienen wij gekregen goede leven en ik wil graag ook voor deze maatschappij wil ik een goede productie inleveren.

    ik ben iemand die afgestudeerd in Rusland. Mijn vader land is Afghanistan.voor verdere informatie mogen jullie naar mijn Linkedin fareed fzali 680bb718

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *