zondag 21 juli 2024

1 gedachte over “Chinook komt aan in Gilze-Rijen voor wereldwijde opleiding

  1. Misschien dat ze deze Chinook helicopter ook naar het Repair Café kunnen brengen a.s. zaterdag 28 januari in het Huis van de Wereld? Of nee, toch maar niet… want in het Huis van de Wereld komen ook mensen uit landen waar Chinook Helicopters nou niet de leukste apparaten zijn die overvliegen!
    In het Huis van de Wereld komen ook mensen die weten wat oorlog voor een ontwrichting van hun land, stad èn gezin kan hebben.
    Dat Tilburg/MiddenBrabant nu (opeens) trots is op een Amerikaanse testhelicopter voor technici die over enige tijd oorlogstuig in goede staat moeten gaan houden. Ik heb zo mijn bedenkingen bij deze peperdure investering in Gilze-Rijen. Hadden ze hier niet beter een opleidingsschool kunnen oprichten voor technici die de aankomende jaren Zonnepanelen op daken in Brabant kunnen gaan instaleren. Is toch veel opbouwender en veel duurzamer! Ik hoop de Tilburgers.nl door gaat met nieuws te brengen voor deze stad, maar er mag zo af en toe best wel een redactionele vraagteken bij gezet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *