zaterdag 20 april 2024

3 gedachten over “De Tilburgse weekmarkten: Vrijdag Koningsplein

 1. Markt op vrijdag 10 kramen? Woon tegenwoordig in Mexico maar herinnert me een vrijdag markt met 10 of meer visboeren.
  Hebben we het nog niet over groenten en kleding en alles wat daarmee te maken had, schijnt dat het Tilburgse behoorlijk verarmd is.
  Vooral zo doorgaan en ook belangrijk voor een verdere teloorgang kopen op internet in plaats van echte winkels en betalen met pasje in plaats van “ECHT” geld!

 2. Hallo ik wil meer informatie krijgen over de markt in koningsplein op zaterdag, ik ben net beginnen met de verkoop van cosmetica,parfum,horloges,armbanden,kettingen en zonnenbrillen. Hoe mag ik inschrijven? wat kost een plaats? kan ik gewoon gaan naar de markt en een plaats zoeken het zelfde dag? Ik heb een tentje van 3×3 met mij eigen tafeltjes.Mijn tent ziet erg mooi en toonbaar.
  Ik wil graag dit zaterdag naar de markt gaan? Mag dat? Om mijn producten te verkopen.

  Ik hoop dat U kan mijn helpen.

  Alvast bedankt.

  Karina Sanchez Llontop
  mijn telefoonnummer ;0653560028
  karinastoop224@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *