zondag 14 april 2024

9 gedachten over “Dreiging

 1. wel weer typische dat zulke lui direct beveiligd worden. Maar net zoals die jonge dame die in het twee steden ZH in waalwijk werkte en dood werd geschoten op de parkeerplaats. Na meerdere aangiftes van meerdere vrouwen kon haar ex wel gewoon zijn gang gaan want daar werd totaal niks aan gedaan. #typischenl

 2. En zo speelt ook deze columnist de polarisatie die het doel is van terreurgroepen en populisten in de hand. Gefeliciteerd, je speelt je rol uitnemend.

  Als elementen van de door de columnist geschetste situatie werkelijkheid worden, dan mag hij zichzelf op de schouder kloppen een rol in de realisate hiervan gespeeld te hebben.

 3. Nu weten we dus de echte reden waarom Ivo Opstelten onze minister van Oorlog, maandag op hoge poten in de Interpolis toren aanwezig was.

 4. mensen open je ogen, dit is geen bang makerij!!!!
  Domme mensen met oogkleppen op, luister niet naar de
  Mainstream media maar check de feiten maar eens toets
  Maar eens op Google in, derde wereldoorlog en false flag
  Operaties dan worden jullie wat wijzer!!!!

 5. Vreemde column. Natuurlijk is die moeder bezorgd om haar kind. En ze heeft gelijk dat het gevaar op dit moment groter is in elkaar geslagen te worden op de Heuvel dan dat er een synagoge in brand wordt gestoken. Ik snap heel deze column niet. Beetje bangmakerij.

 6. Alle mannen van boven de 18 moeten hun baard laten staan, van af morgen , de boerka,s kan men aan de balie van het gemeentehuis gratis af halen, pieter vreedeplein daar komen twee patriot te staan , alle naambordjes met st er voor of pater moeten worden af geplakt, alle honden niet meer naar buiten,het is even wennen , maar komt goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *