dinsdag 23 april 2024

4 gedachten over “Fietsenstalling Heuvel – Fout kost €120.000 extra

  1. Gewoon stil zetten die rolpaden en trap men kan ook naar binnen en buiten via een vaste hellingbaan.
    Zie ook niet waarom een fietser na het stallen van zijn vervoermiddel niet van een vaste onderhoudsvrije betonnen trap gebruik kan maken.

  2. Ik lees in de eerdere reacties de -op het eerste gezicht misschien begrijpelijke- onderbuikgevoelens die deze ‘fout’ oproept, maar we moeten ook eerlijk zijn: de overkapping is niet duurder geworden maar groter dan aanvankelijk werd aangenomen. En een grotere overkapping (lees: langere) is gewoonweg duurder dan een kleinere overkapping. In principe zou de overkapping vanaf het begin deze aangepaste prijs hebben. Iedereen die nu schande spreekt (ja, het is een zeer slordig misverstand van zowel adviseur als gemeente) doet niet meer dan toegeven aan populistische retoriek.

  3. Uitgegaan van verkeerde tekeningen en in het voortraject niet gezien door adviseur en gemeente!? Dit voorbeeld van onkunde gaat de gemeente extra 120.000 euri kosten. Een overkapping dus van ruim één miljoen euri! Dat bij zo’n kostenplaatje niet eerder alle alarmbellen gaan rinkelen is onbegrijpelijk.

  4. En wie is er verantwoordelijk voor dat foutje en wie gaat dat betalen? Dat zullen wel weer 2 verschillende partijen zijn…… De ‘uitgevers’, roepende ‘ich hab’ es nicht gewusst’ en uiteraard de aan de achterste mem hangende burger die niks meer in te brengen heeft dan lege blaadjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *