dinsdag 5 maart 2024

1 gedachte over “Komkommertijd voorbij, op naar raadsverkiezingen 2014

 1. Beste Norbert,
  De uitdrukking stilte voor de storm bij de SP is een mooie, het is inderdaad tijd voor storm in de zin van politieke veranderingen in Tilburg. Van de huidige VVD PvdA coalitie is de houdbaarheids datum feitelijk al verlopen, de uittocht van leden, de mogelijke afsplitsing waar een aantal goede PvdA krachten mee bezig zijn, een overloper naar D66, Moorman die vertrekt en ga zo maar door.
  Het is zonde dat Groen Links moeite heeft met het vinden van kandidaten, D66 gebruik maakt van desidente PvdA ers en het CDA met het zorgdossier in haar maag zit. Ik hoop dat zij en de kiezers beseffen dat deze feiten het gevolg zijn van hun samenwerking met de huidige kwakkelende VVD PvdA coalitie.
  Prachtig dat de lokale partijen samen optrekken in Stem Lokaal, de storm zal dus niet alleen van de SP komen!
  Je vraagt je af wat Bart van de Camp gaat doen? dat getuigt van een simpele kijk op hoe jij denkt dat de SP-partijpolitiek werkt. Het is namelijk een gezamenlijk bestuur dat de lijnen uitzet en Bart is daar als voorzitter inderdaad belangrijk in.
  Ik kan je alvast verklappen dat we een prima lijst hebben met voldoende raadslid kandidaten, potentiele wethouders en enkele leden die lijsttrekker willen worden. Bij ons melden we dat eerst aan de leden die er mee in moeten stemmen en dan pas publiek.
  Met groeten Peter Brok vise voorzitter SP-Tilburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *