zaterdag 13 juli 2024

1 gedachte over “Ontwerp om Koningsplein te veranderen in Koningswei

  1. Ik zie een hoop groen en bomen op een tekening staan, dus dat lijkt mij ten koste van de tilburgse kermis te gaan. Verder lees ik dat er een hoop woningen komen, dus nog meer zeurkousen die gaan zeuren over het geluid van het uitgaansleven. En lees ik dat nieuwe bewoners niet moeten rekenen op genoeg parkeergelegenheid, want het autogebruik word juist terug gedrongen, en zo kom ik dan ook al jaren niet meer in het centrum en er zo meer mensen over denken, dus de winkeliers in het centrum kunnen hun borst nat maken, want die gaan steeds minde omzet draaien vanwege de slechte bereikbaarheid, en men al gewend is aan de vele winkels en supermarkten die zich aan de rand vd de stad bevinden en waar je nog gewoon zo goed als voor de deur kunt parkeren en gratis, dus waarom zou je dan nog naar het centrum gaan want dat heeft nauwelijks iets extra’s te bieden.
    En verder zou ik dat lelijke stadskantoor afbreken want die neemt het zicht weg van het Koningsplein, en ook die bejaardenflats weg, want bejaarden zeuren altijd over overlast, dus moeten die niet in een uitgaanscentrum gaan wonen maar in een rustige wijk aan de rand van een stad en waar ook winkels komen voor de eerste levensbehoeftes, en het gezeur van overlast dan ook afgelopen is. En zou er een wet moeten komen dat centrumbewoners geen recht van klagen hebben over geluidsoverlast
    van het uitgaansleven en evenementen, want dan moeten ze maar niet in een levendig centrum gaan wonen! Een centrum behoord te leven en te bruisen en bewoners dan niet mogen verwachten dat eenieder daar op z’n tenen gaat lopen!
    En dan nog even die schoftlelijke kattenrug afbreken die over de weg loopt, want dat is gewoon een gedrocht dat het uitzicht vanaf het piusplein naar het stadhuis wegneemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *