donderdag 18 april 2024

7 gedachten over “Opvang vluchtelingen in belastingkantoor Professor Cobbenhagenlaan

  1. Er zitten inmiddels al een paar dagen mensen in het gebouw, bij mij schuin tegenover. Vluchtelingen dus. Je merkt er verder in de buurt niets van. Paniek is dus niet nodig.

  2. Het is al weken bekend, dat het voormalige Belastingkantoor vanaf december een tijdelijke crisisopvang van het COA zou gaan worden. Als men wat meer de nieuwsfeiten van de Gemeente zou volgen, had men dit geweten. Vrijdag jl. is de knoop i.o. met het COA door gehakt en aangekondigd. Vanaf zaterdag hebben omwonenden, waaronder ook wij, keurig een brief ontvangen. Nog geen brief? Wellicht vandaag nog in uw brievenbus.
    Bij deze heten wij onze nieuwe buurtbewoners dan ook van harte WELKOM!

  3. België werd van 1914-1918 volop meegezogen in wat daar heette De Grote Oorlog. Nederland was neutraal: vele Walen en Vlamingen vluchtten naar dat veilige noorden, zo ook mijn voorvaderen. Bij recht van leven hoort zo nodig ook het recht van vluchten, ook acceptatie in het nieuwe land.

  4. Slordig weer van de gemeente. Het was namelijk vrijdag al bekend dat hier vluchtelingen zouden komen. Sommige mensen praten hun mond voorbij.

  5. Bedankt gemeente 1 dag vtv kenbaar maken, zodat de bewoners niets meer kunnen ondernemen. Geleerd van bewonerswerkgroep Fatima? als we ruim vtv aankondigen komen er protesten dan maar 1 dag vtv. Wat een flut gemeente hebben we hier. En hoelang blijven ze hier zitten? Als er bij mij ook maar iets gebeurd, daling waarde woning, of iets anders, daag ik de gemeente hoogst persoonlijk voor de rechter.

  6. Ah, bij mij in de buurt. Leuk als ik in januari weer tijd heb om wat voor ze te gaan doen (deo volente)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *