dinsdag 28 mei 2024

2 gedachten over “Transition Town Tilburg: Veel nieuwe ideëen

 1. http://www.tilburgz.nl/poov/weblog.php?cmd=show&weblog_id=1828&columnist_id=92&category_id=1

  Afgelopen zondag, was ik ná een emotioneel cultureel Café (Zaal 16 1 mei dicht!) snel naar de Openbare Bibliotheek Tilburg. Van dichtbij had ik vernomen van dit project. Milton, Jan, Charles, Loes, Guus, de deelnemers van deze DoeVitrine, kortom via de betrokkene (behalve de mensen van Trom, die kende ik nog niet), spannend om nu het eindresultaat te mogen zien. Het overtreft ruimschoots mijn verwachtingen! De inhoud is gedegen, de vorm prachtig. Het ziet er zo stabiel uit, is het de-mortabel. JA! Op 14 maart, de landelijke consuminderdag 2010, in Theater Zaal 16, zal 1 blok getoond worden 😉
  De speech van Tine Weijer vond ik zeer treffend, en ook ontroerend, zie link. Milton was zeer sterk in het benadrukken van de combinatie van alle 3 p’s-waarbij met name de terecht p voor People tercht aandacht kreeg. De práchtige hesjes (gemaakt door een virtuoos kleermaker die niet ‘gehuld’wilde worden. Milton, ik ben blij ontoerd geweest te zijn, op deze bijzondere vierende middag waarbij de toon door een ieder op het resultaat is gelegd! en natuurlijk zijn er nog de dromen. Plan A, maar via Plan B, is er ook nog een weg naar Plan A.
  We ontmoeten elkaar, op diverse activiteiten. Van B, naar A!

 2. Het thema voor het interview met TT voor tilburgers.nl was ‘meedoen’, maar dat komt in deze opzet niet genoeg tot zijn recht.

  Nog even geduld, binnenkort hier meer over het initiatief zelf!

  En een vette pluim dus voor alle betrokkenen – bedankt voor samenwerking en synergie.
  Met de Doevitrine kunnen we met elkaar laten zien dat je verschil kunt uitmaken !

  De werkgroep, die uitstekend werk heeft verricht, bestaat uit Milton Lie Kwie, Linde Braber, Paul van Est, Charles Waagenaar, Loes van Zuijlen en Jan Paulssen.
  Ook zijn via o.a. tROM, Fontys, Odulphus en Mill Hill medewerkers betrokken die u in de bibliotheek te woord zullen staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *