zaterdag 20 juli 2024

12 gedachten over “Voorspelde hijgerigheid blijft uit tijdens lijsttrekkersdebat

 1. Opvallend dat de voorspellingen kant nog wal raakten! Mara wat het gaat worden in Tilburg na deze verkiezingsuitslag? In ieder geval spannend, erg spannend….

 2. Niet zo vreemd dat ik die conclusie trek, gezien de toon die je in je eerste commentaar aanslaat. Je kritiek – of liever gezegd: ernstige beschuldigingen (‘altijd de werkelijkheid geweld aandoen’) – weet je niet deugdelijk te onderbouwen. Waar in dit verslag doe ik de werkelijkheid dan geweld aan? Ik sta altijd open voor gefundeerde kritiek, maar aan dit soort gezever heb ik een hekel, Loes!

 3. Aldert,
  “Hoe heb ik je deze keer weer nu benadeeld” , dat zijn jouw woorden, ik heb daar niet en ook niet eerder enige melding van gemaakt. Jij en uitsluitend jij gaat er dus van uit, dat je mij benadeeld hebt. En daaromtrent ik mijn conclusie uit. Dag Aldert.

 4. “Wie schrijft , die blijft” , luidt het gezegde. Trek daaruit je conclusies, Aldert.

 5. Mooi omschreven, Joost, dank je. Gelukkig hebben we in Tilburg nog steeds politici met enig gevoel voor nuance. Loes kan aan jou nog een voorbeeld nemen!

 6. De boodschapper kan het niet iedereen naar de zin maken , maar het totaalbeeld is goed herkenbaar. Mijn reactie hier is dan ook enkel bedoeld om mijn mening wat meer en aanvullend naar voren te laten komen. Deze mogelijkheid wordt tenslotte hier geboden. Natuurlijk kan ik vanuit mijn eigen scope hier nog bladzijden vullen en had ik gehoopt dat bij het debat wat meer inhoudelijk over de tafel was gegaan. Maar helaas, uit het debat is niet veel meer te halen dan hierboven staat aangegeven. En daar was ik persoonlijk bij en misschien wel mede schuldig aan! Democratisch Actief Tilburg heeft veel meer inhoud, dan ik bij het debat naar voren heb (kunnen) brengen. Als de kiezers dat van DAT weten, dan is het prima. In de zaal daarentegen viel deze onafhankelijke kiezer nauwelijks te bespeuren!

 7. Dankjewel, Rianne! Fijn dat jij wel snapt dat dit een objectief verslag is. En voor het begraven van strijdbijlen – voor zover wij die hadden – sta ik altijd open. Loes, je beschuldigt me weer van allerlei dingen, maar het zou fijn zijn als je ’s een keer met goede argumenten komt. Daar heb ik je bij je ongefundeerde aanvallen op mijn persoontje helaas nog niet op kunnen betrappen. Hoe heb ik je deze keer nu weer benadeeld? Gelukkig tonen je meeste collega’s in de politiek wat meer respect en fatsoen naar mij toe.

 8. Nee, dit is een goed artikel.Ik ben daar gisteren ook geweest en zo was het. Dit is wat er gezegd is. Objectief, zonder mensen onderuit te halen. Zo zou het altijd moeten gaan. Ik zou zo graag de strijdbijl begraven met Aldert.

 9. Weer een typisch “Aldert van de Burg” verslag. Altijd de werkelijkheid geweld aandoen. Misschien moet je toch maar een echte baan gaan zoeken, maar aub niet meer in de journalistiek. Daarvoor ben je te subjectief.

 10. Jammer dat mijn zorgverhaal zo onderbelicht is. DAT was voor geleidelijke invoering en de voorfinanciering van deze geleidelijke invoering in het belang van de mensen die erop zijn aangewezen en om de bezuinigingen te kunnen realiseren. Dit in tegenstelling tot de huidige coalitie die alles budgettair neutraal wil invoeren. Daarnaast mijn ergernis over de uitlatingen van het CDA dat Tilburg een rijke gemeente was en daarna ging kruidenieren bij allerlei posten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *