vrijdag 14 juni 2024

8 gedachten over “Waarneming van de dag: Groene Specht

 1. Zie net een mooie vogel in mijn tuin, blijkt een groene specht te zijn. Dinsdag 2 juli 2013, 19.50 uur. Reeshof, Tuindorp de kievit, gemeente Tilburg.

 2. Zojuist ook hier (Duiven, Gelderland) op het gras een groene specht (en nog steeds op dit moment). Hevig in het gras aan het wroeten. Ik heb wel enkele foto’s kunnen maken en een filmpje. Mooi beest!

 3. we zagen een soortgelijke vogel in het gazon pikken en vermoeden dat het deze soort is. we konden hem niet echt erg dichtbij trekken. het was omstreeks half twaalf. file:///G:/DCIM/100_PANA/P1000380.JPG

  Vanuit Deurne bij Antwerpen

 4. Mijn moeder en ik zagen hem vanmiddag rond 17.00uur bij ons in de tuin.
  Pikkend in het gras, toen we een foto wilden maken vloog hij weg.

 5. Datum: 18-06-2012
  Plaats: Zutphen
  Vanmorgen, om 9.00 uur zagen wij de groene specht in onze tuin, druk pikkend tussen de waaltjes naar voedsel. Mijn man en ik hadden hem nog nooit gezien, maar we vonden het heel bijzonder. Voor de zekerheid heb ik hem dus even op internet opgezocht en voila. Erg leuk!

  Groet, Elise de Krosse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *