dinsdag 23 juli 2024

7 gedachten over “Hans Smolders is opnieuw Tilburgs Politicus van het Jaar (2018)

  1. Hoeveel stemmen zijn er in totaal uitgebracht, is de stemming wel representatief? Dat wordt helaas niet vermeld. Alle lof voor zijn rol als luis in de pels van het pluche maar een goed politicus maakt nog geen goed wethouder / bestuurder. Politiek is ook verantwoordelijkheid nemen en een compromis kunnen sluiten. Dat zie ik hem nog niet doen.

  2. Dit is zo verdiend. Het is gewoon de beste man in de Tilburgse politiek. Hartverwarmend ook om hier de motivaties van de mensen te lezen waarom ze op Hans Smolders gestemd hebben. Een welgemeende felicitatie van mijn kant, met veel respect.

  3. Ga door en hou vast! Respect verdien je, van velen inwoners, dat zijn er velen. Je staat met stip bovenaan! Heb hier voor mij neus nog steeds de begroting liggen, in de Koerier van 2018, komt de exstra 2 miljoen van het busstation nog even bij! Ze blijven graaien uit de Gemeentenkas. Even afwachten wat er met het gestripte Gemeentehuis gebeurdt, wat er nog bij komt! Ik vind dat ze het gebouw plat zouden kunnen gooien . Een mooi stadspark rond het Kasteel dat zou Tilburg sieren . De ziel komt een beetje terug in Tilburg! Hij blijft dwalen en spoken in Tilburg! Succes met de juiste mensen om je heen!

  4. Ssssssttttt. laat die TilburgseGemeenteraad maar lekker slapen want ze zijn al zo moe van al dat geld over de balk te smijten en dat moet toch binnen hun ambtstermijn zijn gebeurd. Wie dan (nog) leeft, mag de puinhoop opruimen, en zo blijven we wel even bezig als 5e stadje van t land.

  5. Zo misschien gaan de oogjes nu open, DIT is weer een reactie van de Tilburgse bevolking , voor mij was het stemmen op Hans ook een reactie op de partijen die LST uitsluiten zeker partijen die in het logo de D van democratie hebben staan, schande en even een tip Tilburg is meer dan kermis en ten miles en de rest niet laten verpieteren , maar ik snap de heren wel komen ze landelijk ook in de kijker.

  6. Tsja, hij valt op.Voor de rest zijn onze huidige stedelijke politici toch ietwat profielloos, kleurloos en inhoudsloos. (hoe heet onze nieuwste burgemeester ook al weer?). Hans Smolders maakt een hoop lawaai, en bij gebrek aan tegengeluid heeft hij vrij spel. Evengoed, wat doet hij nu eigenlijk waar de stad echt wat aan heeft? Voor volkstribuun spelen is één ding, echt besturen toch wat anders. En heeft hij echt afstand genomen van de ranzige randjes in het Tilburgse electoraat? Wat betreft de gemengde samenstelling van onze stedelijke bevolking heeft Smolders nooit echt kleur bekend, waar staat hij eigenlijk op dit punt? Nu zijn de gevestigde bestuurders in deze stad zeker niet boven alle kritiek verheven, maar ze laten de zaak wel draaien. En misschien heeft een rustig en wat lager profiel ook wel zijn voordelen voor Tilburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *