vrijdag 19 juli 2024

3 gedachten over “Industrieterrein Wijkevoort komt er toch

  1. Ongelooflijk voor slechts een grond opbrengst van 2 miljoen euro voor de gemeente Tilburg deze groene aderlating. “We doen het niet voor het geld” zei wethouder de Vries afgelopen maandag tijdens het raadsdebat . Waarvoor wel dan? De “werkende armen” & arbeidsmigranten.?

  2. Groenlinks maakt zichzelf al decennialang ongeloofwaardig in de Tilburgse coalities. Wie zijn toch die kiezers? Wijkevoort een drama. Gelukkig geen industrie in de Zwaluwenbunders!

  3. Onwenselijk en onbegrijpelijk maar het was te voorspellen. Met trots, zo blijkt, is Tilburg ook hot-spot van kort-’termijn denken.
    Aldus geld binnen harkenf om (rand)stedelijke ambities waar te kunnen maken? Na ons de zondvloed, zo lijkt het. En zo is er een nieuwe periode van slopen te conststeren. Ditmaal niet in de binnenstad.

    D66 met wethouder Berend de Vries aan kop, lijkt te bepalen wst er in Tilburg gebeurt. De gezichts- en blijkbaar visieloze coalitie volgt slaafs. Wel is waar sputterend net zoals het (achteraf) goedkeuren van miljoenen overschrijdingen in binnenstadsprojecten. De coalitiepartijen krijgen wat kruimels toegeworpen en zijn trots op wat ze hebben bereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *