donderdag 13 juni 2024

4 gedachten over “LST: “Jazzmuziek hoort bij het DNA van Tilburg”

 1. Tom America is absoluut niet meer serieus te nemen en iedereen die dat wel doet kun je toch ook niet meer serieus nemen.

 2. Nou nou Tom, je zit nu toch wel appels met peren te vergelijken.

  Die burgemeester Vreeman (PvdA) en die vertrokken wethouders van jou, heeft alles te maken met een over de top gejaagd midi theater. Waarin Vreeman en consorten miljoenen hebben gedauwd met als zogenaamd speerpunt Alles voor cultuur.

  Nu het onderhands verkocht is voor nog geen miljoen en we nog maar af moeten wachten of die ooit nog betaald gaan worden. Zoals dat afgesproken is met oud wethouder Joost Moller (VVD) dat de betaling hiervan nog even op zich laat wachten.

  Zijn deze zogenaamde verliezen voor de cultuursector niet te overzien. Of vinden we zoals op de facebook site van Erik de Ridder (CDA) de ruim 10 miljoenen in stenen ook al Cultuur. (verbouwing poppodium013)

  Lijkt mij toch echt dat dit gaat om facilitering en niet om de minimale subsidiestromen naar de getalenteerde artiesten en kunstenaars die Tilburg rijk is.

  Een groep waar ik jou eigenlijk ook nog wel onder schaar Tom

  Je moest beter weten je hebt facilitering die nu ruim 90% op slurpt en de laatste 10% die dan onder huistuin en keuken artistiekelingen en wereldberoemde artiesten mag worden verdeeld. met aftrek van btw, publiciteit, programmeurs en andere kostenplaatjes.

  Ben eigenlijk blij dat er iemand is die nu de kastanjes weer eens uit het vuur wil halen voor de brodeloos vertrekkende Tilburgse wereld artiesten en kunstenaars. Dit hadden andere partijen als SP en GroenLinks al maanden eerder kunnen doen in het kader van citymarketing.

  Peter

 3. Die Hans Smolders: eerst wild om zich heen meppend alles en iedereen die dat cultuur-DNA mee bepaalde verdacht maken en beschadigen (inclusief het wegjagen van een zeer cultuur-DNA minnende burgemeester en een paar van zijn wethouders) en nu die door hem gewenste toon gemeengoed is geworden bij bestuurlijk Tilburg gaan janken dat het toch wel erg is wat er allemaal gebeurt. Wat ’n warhoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *