maandag 15 april 2024

4 gedachten over “Politiek met dubbel moraal is niet oprecht bezorgd over vluchtelingen

  1. Veruit de meeste vluchtelingen uit het Midden-Oosten worden daar al opgevangen, wij zien er in het westen slechts een klein deel van. Meneer Smolders wordt in deze al op zijn wenken bediend.
    Willen we de vluchtelingenstroom echt stoppen, dan moeten we daar militair ingrijpen. Daar zitten ook de nodige haken en ogen aan. Als we dan gaan doen, stel, dan ben ik benieuwd wat meneer Smolders dan gaat roepen.
    Tot slot: een stad van ruim 210.000 inwoners, Tilburg dus, kan die 400 vluchtelingen met gemak aan. Niet zeuren dus.

  2. Nee, nee, Fietser…….. Ik ben geen politicus, zal er ook nooit een worden en er nooit op gaan lijken, dat staat ook al in het LST verkiezingsprogramma van 2006. Wij zijn een Burgerverzet en het is al erg genoeg dat we tussen die politici in moeten zitten om te proberen iets te veranderen. Als je langs de zijkant staat te roepen verander je al zeker helemaal niets.

  3. Hans Smolders zegt dus: “in werkelijkheid zijn politici vaak onbetrouwbaar, asociaal en hardvochtig. Bijna alle politici zijn hoofdzakelijk bezig met hun eigenbelang waarbij ook geen enkel middel wordt geschuwd om hun doel te bereiken.” …en Hans Smolders is geen politicus?..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *