donderdag 22 februari 2024

3 gedachten over “Politiek van maandag 28 oktober: Happy Italy, NAHuis en Maatschappelijk Vastgoed

 1. KAN er NU EINDELIJK handhavend worden opgetreden tegen het TERRAS gedoe rondom voormalig IT.s gebied ……

  Het seizoen is al lang voorbij en de FIETSers willen hun PAD ;voormalig FIETS pad route graag terug ……

  We leven niet in ITALY en ik zou daar overigens willen consumeren ;ze hebben namelijk daar een nogal SNELLE KLANT -ROULATIE profiel ….. EN die KOFFE -shops heb je daar nogal veel ….

  Maar terug naar het verhaal de FIETS en langzaam verkeer is al lang de pineut in CENTRUM TILBURG….

  nu er ook rondom HART van BRABO- laan bijna geen doorkomen aan is . …Hebben we ook niet besteld toch .

  Dus laat dat beet-je FIETS ROUTE wat we over hebben gheel in kontakt svp ……

  JOOP ex -ENFB bond en ROOVER lid ……

 2. Eindelijk iemand die hier iets over durft te zegt, de zogenaamde “duurzame” stadsverwarming heeft sinds de privatisering van Essent alleen maar een hoop ellende gebracht. Na een eigen onderzoek bij bewoners in mijn wijk zijn deze stadsverwarmingskosten zo’n 400% gestegen. Dit heeft samen met alle andere stapelingen van verhogingen van vaste lasten zoals huur, energie, belastingen eigen risico ziekenkostenverzekering enz. enz. geleid tot enorm veel betalingsachterstanden bij veel wijkbewoners in de wijk. Zulke verhogingen van vaste lasten worden de grondlegger van leven in armoede. Waarvan de enorme stijging in de stadsverwarming (vier keer over de kop), terwijl zelfs mensen in de sociale woningbouw daar geen keuze in kunnen maken zelfs niet af kunnen laten sluiten. inderdaad Reeshofwarmte hier mag de politiek in Tilburg eens kritisch naar gaan kijken. Misschien kunnen ze hierdoor het vertrouwen van Tilburgers in “de zwarte doos” wat terugwinnen.

 3. Ze kunnen zich beter drukmaken om het aantal inwoners dat stadsverwarming heeft in tilburg ( 15000 huizen reeshof o.a.) die structureel 280 euro per jaar teveel betalen. Warmte is een niet meer dan anders product en daar zijn alle netwerken van stadsverwarming op gebaseerd. Wat dan op zijn minst raar is is dat je in Rotterdam 280 euro per jaar minder betaald voor exact hetzelfde product …

  Ook wordt er bijgestookt met diesel i.p.v. een duurzaam alternatief zoals de centrale bij bijvoorbeeld Fuji die en een halve kilometer naast staat.

  En dan is het een super onduurzaam product daar de hoge vaste kosten het voor bewoners financieel super onaantrekkenlijk maakt om te investeren in echte groene initiatieven daar de terugverdientijd jaren vertraagd wordt.

  Kijk op http://www.reeshofwarmte.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *