woensdag 17 april 2024

2 gedachten over “Sociaal meldpunt helpt Tilburgers met vragen en advies

  1. Beste medewerkers,

    Hoe kunnen mensen die alleenstaand en alleenwonend zijn, geen P.C. hebben en door een herseninfarct AFASIE (=niet of moeilijk kunnen spreken en dus werkt ook een telefoon niet !) , geen vervoer hebben, naast verlammingen in hemelsnaam contact met jullie krijgen en houden ?
    Wat doen jullie aan dat probleem? Hoe weten jullie überhaupt dat die personen bestaan en afhankelijk zijn ?

  2. Ik ben gabriella van dijk. Geboren en getogen in Tilburg. Tilburgse ouders, Jos van dijk en mariavandijk van meerendonk. Zij hadden 15 kinderen, er zijn nog twee broers van mij inleven en een zus en ik, als jongste , 84. Zelf heb iktilburg verlaten in 1960, in verbant met een baan, maar Tilburg is mij altijd heel lief gebleven. Vandaar dat ik graag alles over het Tilburg van heden wil weten. We hadden een drankzaak in de nijverstraat. Ik beheerde 4 jaar een filiaal, daarna ben ik de verzorging ingegaan bij voornamelijk zwaar gehandicapte konden in het noorden van Nederland. We hadden een fijne familie. Hartelijke groet. Gabriella van dijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *