woensdag 17 april 2024

5 gedachten over “Aan alle Mark Ruttes

  1. Ik vraag me een heleboel af, maar vergeet het net zo snel weer, tot het weer terugkomt, etc. Dat maakt het reageren erg moeilijk, maar ik leef met Henk mee, je zal er maar mee zitten! Ook wij hebben 2 kinderen, en ik hou mijn hart vast, een ervan daar wordt sinds 2 jaar niet meer gespaard voor pensioen, moet je eens kijken wat deze loonverschaffer extra in zijn zak heeft? Zwart werken loont niet, maar wit werken loont amper meer, waar zijn we nu mee bezig! Ik geef Mark Rutte niet de schuld, maar het zijn wel de ideeën uit de politiek die alles kpot maken, en dat is verrekte jammer, daarvoor gaan we toch niet stemmen, we willen vooruit!

  2. Beste lieden,

    Ik als oud textiel arbeider huiver van zowel deze brief van Mark Rutte, als deze reactie en alles wat hier nog gaat volgen. Het gaat echt niet goed met Nederland. Wij zijn het spoor bijster. We gingen van kwaad tot erger, de textiel ging kapot en we moesten onze kinderen een andere doelen geven. Dat is ons in de jaren 80 gelukt. Daar heeft Tilburg nieuw industriestad geweldig mee geholpen. Nu sta ik op een keerpunt en probeer na te denken. Mijn kinderen zijn getrouwd hebben een huis gekocht, in de reeshof, en verliezen afgelopen twee jaar beide hun baan. Ik heb ze al een keer geholpen met een laatste bijdrage, alleen dit is te weinig. Ze zijn boos ale beloften en geloof is weg. Ik zeg ze boos zijn heeft geen zin. Laten we samen de armen de schouders onder steken. Laat Rutte rotte zijn en proberen er samen uit te komen

  3. Bijna alle politieke kartrekkers zeggen begaan te zijn met de burgers en deze meer te willen betrekken. Echter men verkiest nog steeds het oreren boven het luisteren. Politiek bedachte methoden en technieken om burgers te betrekken verzanden in ingewikkelde systemen en bureaucratie of worden bemenst vanuit de eigen politieke achterban. Zelfs het referendum staat politiek weer ter discussie vanwege de vervelende (verstorende) ervaring met het Oekraïneverdrag. Politiek dult feitelijk buiten het eigen gesloten (bekrompen) partijwereldje geen tegenspraak en diskwalificeert graag de ontevreden tegenstroom qua verstandelijk vermogen. Vertegenwoordigende democratie is daardoor verworden tot overnemende democratie! Normaal is zo’n politieke houding natuurlijk niet, maar de schuldvraag van deze ontwikkeling legt de politiek toch graag bij de burgers. Die moeten zich, volgens allerlei moraliserende advertenties, ineens normaal gaan gedragen! De wereld op z’n kop!

  4. ze moeten ze allemaal strafrechtellijk vervolgen voor alle ellende die ze hebben veroorzaakt dat is niet meer dan terecht ze hebben alle mensen die ze de verantwoording hebben gegeven belogen en bedrogen.

  5. Zijn dit dezelfde VVD elite die voor de verdringing op de arbeidsmarkt zijn. Die zich zogenaamd ernstig zorgen maken over de mensen die een grote afstand naar de arbeidsmarkt zouden hebben. Door alle mensen die vaak noodgedwongen in de bijstand zitten te degraderen tot deze groep. Zodat ze deze steeds groter groeiende groep gratis in mogen zetten bij hun elite aanhang de zich verrijkende werkgevers en grootgrondbezitters ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *