woensdag 24 juli 2024

2 gedachten over “Aan tafel met Sagènn en Werk & Inkomen

 1. Beste Peter,
  Ik begrijp jouw verhaal maar ben het hier niet mee eens!!
  Allereerst is het goed dat er iemand zijn mond heeft opengedaan en juist door haar(Paula) gepubliceerd verhaal is Sagenn in actie gekomen door Paula uit te nodigen voor een gesprek.

  Een journalist behoort juist objectief te blijven en het verslag zo weer te geven zoals het verteld is maar wil niet zeggen dat Paula dieper gaat graven.

  Ook al ben ik werkzoekende en moet ik een re-intergratietraject volgen, wil het nog niet zeggen dat ik wanhopig en desperaat ben!

  Nee, ik denk dat Paula het goed heeft ingevuld door een ieder zijn verhaal te laten doen en hier juist objectief mee om te gaan.

  Groet, Irma

 2. Wat een geconstrueerd en gekunsteld verhaal, sorry Paula had je toch iets hoger ingeschat. Vreemd dat juist jij je zo laat misbruiken door deze organisatie. Doe eens wat onderzoek journalistiek, dan zal blijken dat er genoeg zwart boeken bestaan over dit door de gemeente Tilburg ingehuurde instituut. Ik vermoed, overigens wat ik erg jammer is, dat jullie je laten gebruiken door Sagenn en Werk en Inkomen om weer eens te laten zien hoe ze zogenaamd in opdracht van ons stadsbestuur de desperade en wanhopige mensen zullen gaan helpen. Je zou je eens wat meer moeten verdiepen in het reilen en zeilen van deze club. Dan zou je wel andere zaken schrijven over Werk en Inkomen in dienst van gratis werknemers voor werkgevers.

  Gegroet Petet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *