maandag 17 juni 2024

3 gedachten over “Hans Smolders is Tilburgs Politicus van het Jaar 2017

  1. Beste Dick de Witte,

    Dus volgens U hebben ik en alle anderen die op LST hebben gestemd een gebrek aan gezond verstand.
    Mag ik U er op wijzen dat Hans Smolders de enige politicus in Tilburg is die naar zijn kiezers luistert en probeert de problemen, die onder de bevolking leven, op te lossen ook al wordt hij tegengewerkt door de ” grote ” partijen. Hij is ook de enige politicus in Tilburg die zich hard maakt voor de burgers in alle wijken. De gevestigde, landelijke partijen, in Tilburg hebben veelal alleen oog voor het centrum en het onnodig uitgeven van veel belastinggeld aan zaken welke niets te maken hebben met het wel en wee van de inwoners van Tilburg.
    Als er gerechtigheid zou bestaan in het kiessysteem zou de partij met de meeste stemmen de winnaar van de verkiezingen moeten zijn maar door de laffe en achterbakse houding van de zogenaamde grote partijen worden de Tilburgse kiezers niet serieus genomen waardoor zij helemaal geen vertrouwen meer hebben in politiek Tilburg. Een politiek Tilburg wat nu bestaat uit een raad die vooraf al hebben bepaald dat er mensen uit gesloten moeten worden en niet mee mogen tellen in Tilburg. Was dit ook niet de opvatting van Hitler? Schandalig dat dit mag en kan gebeuren in de Nederlandse politiek.

  2. De man is een schandalenjager, wat zeker niet helemaal onzin is overigens. Maar voor de rest heeft hij inhoudelijk niets te melden. Hij heeft geen visie op wat hij met de stad wil, en hoe dat dan moet gebeuren. Dat hij gekozen wordt is vooral een teken van de diepe wantrouwen onder brede lagen van de bevolking richting de politiek, wat waarschijnlijk in veel gevallen gepaard gaat met een ernstig gebrek aan gezond verstand. Evengoed, kennelijk laat de gevestigde politiek op inhoud ook ernstig te wensen over. Een veeg teken. We hebben politici nodig die weten hoe ze Tilburg en zijn mensen vooruit kunnen helpen, en die ook weten te verbinden. Dat is nu harder nodig dan ooit. Stokebranden en onruststokers hebben we al meer dan genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *