zaterdag 22 juni 2024

2 gedachten over “Milieupolitiek

 1. “Stop greed, Start caring”.

  “Geld is nodig voor hun die van feestjes en fanatasie aan elkaar hangen, maar niets investeren in de generaties die hard gewerkt hebben de afgelopen 50 jaren en zij dus vooral die afval en hun puinhoop van kinderfeestjes uit diezelfde fabrieken mogen opruimen, daarnaast geregeerd worden door mensen die veilig in de stilte zitten, en beschermd worden door een wapenindustrie en zelf ver van de mensen in de achtertuin van hun bisdom en kastelen (of zich te goed doen aan diezelfde verslavingen) zitten.

  Eén ding staat zeker vast, de seat of government is rijp voor permanente opname in een kliniek en daarnaast in het afbetalen van de schade aan de mensheid.

  Als je niet meer weet door zeer falend bestuur hoe je aan geld moet komen om de rotzooi van hun eigen hebzucht en onkunde op te lossen, een welvaart kunt creeeren die gestoeld is op normen en waarden en voor de volwassenen kleuters wordt ingericht in onze samenleving, omdat je voorlopers er bewust een puinhoop van maakten, dan ga je toch gewoon nog meer feestjes en restaurantjes organiseren?

  Knuddedieren zijn makkelijk te leiden; een beschaafde wereld en maatschappij vraagt om dieper en vooral wijzer inzicht en dat zijn de zaken die zij niet als realistisch en haalbaar beschouwen.

  Het demonstreert hun geestelijke gesteldheid en een niveau van zijn waar zij zich niet bewust van willen worden.

  Je zou bijna gaan denken dat dit uit wraak gebeurd richting de mensheid en hun beschaving’.

 2. Het terrein Het Laar opstappunt Willem 2 fans nu is het gras gemaaid een grote vuilnisbelt van Jupiter bekers en andere troep wie ruimt dit op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oudere artikelen in dit thema