Spring naar inhoud

Corona vaccinatielocatie in het Willem II stadion

 • Rectificatie: Ouderen die niet mobiel zijn, kunnen niet gevaccineerd door hun huisarts, bij hen thuis.

Op dinsdag 9 februari 2021 opent GGD Hart voor Brabant een vaccinatielocatie in het Willem II stadion in Tilburg. Hiermee is de derde vaccinatielocatie in de regio Hart voor Brabant een feit. Eerder werden er priklocaties geopend in Veghel en in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Op de locatie in het Willem II stadion in Tilburg kunnen in eerst instantie mobiele, thuiswonende ouderen vanaf 85 jaar een COVID-19-vaccin ontvangen. Later deze week ontvangen ook 80-plussers van het RIVM een uitnodiging voor een vaccinatie.

Mensen die vanaf donderdag 4 februari het landelijk nummer bellen, kunnen een afspraak in Tilburg maken. Is er een afspraak gepland op een andere locatie maar woont men  in de buurt van Tilburg? Dan kan de afspraak desgewenst worden verplaatst naar de nieuwe locatie in Tilburg. Dit kan door het landelijke call center te bellen. Het nummer waarmee gebeld kan worden is te vinden in de uitnodigingsbrief.

De GGD start met het vaccineren van ongeveer 150 personen per dag op deze locatie. Zodra er meer vaccins beschikbaar zijn, worden er meer personen per dag gevaccineerd. De locatie in het Willem II stadion is op termijn geschikt voor circa 1600 vaccinaties per dag. Mensen kunnen zich uitsluitend op afspraak laten vaccineren. GGD Hart voor Brabant vaccineert doelgroepen op basis van de landelijke vaccinatiestrategie. Op www.coronavaccinatie.nl staat een tijdlijn welke doelgroep wanneer aan de beurt is voor een vaccinatie.

De vaccinatielocatie in het Willem II stadion is in eerste instantie open op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Mogelijk worden de openingstijden uitgebreid als er meer mensen per dag kunnen worden gevaccineerd. De locatie is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Het parkeerterrein voor het stadion is beschikbaar voor de bezoekers van de vaccinatielocatie. De locatie is goed toegankelijk voor rolstoelen en rollators. Uitgenodigde mensen mogen wanneer zij dat willen een begeleider mee (naar binnen) nemen.

2 gedachten over “Corona vaccinatielocatie in het Willem II stadion

 1. Gea Casadei Pratesi-van den Ende

  Vandaag maakte ik (81 jaar) een afspraak voor de corona-vaccinatie in het Willem II stadion te
  Tilburg. Ik kreeg de afspraak voor 15 maart, helemaal goed. Ik ga er met de taxi naartoe. Maar de tweede prik na 6 weken moet ik in Den Bosch gaan halen !!! Ik heb geen auto, heb geen kinderen die mij brengen en ik ga zeker niet met het OV naar Den Bosch - oudere mensen ziet men sowieso niet graag in trein of bus.

  Nederland, GGZ en wie al meer : Organiseer dingen beter, maak in deze moeilijke tijd voor een keer overuren om de vaccinaties snel af te werken ! Het is in het belang van ons land en zijn burgers.

 2. D.Hoogkamer

  Vaccinatielocatie Willem II stadion Tilburg.

  Op 14 februari, 15 februari en 16 februari 2021 kon géén tweede vaccinatieprik worden geboekt voor Tilburg. Eerste geen probleem maar tweede pikt het systeem niet. Je moet dan uitwijken naar een andere stad..
  Medewerkers van landelijk callcenter zeggen dat systeem niet goed werkt, al dagen niet!
  Ik heb op de drie bovengenoemde dagen drie verschillende - zeer vriendelijke - medewerkers gesproken maar er viel niets te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *