zaterdag 20 april 2024

4 gedachten over “Dwaalsporen in binnenstad

  1. laatste reactie : << HET SNEEUT weer eens in Tb en ook in het zg Dwaalgebied waar alle kruisingen van paden en roltrappen geblokkeerd staan met Politieke Straat-venters en commerciele blikjes slijters …… Las ergens BD waarschijnlijk dat PVDA eventueel het Rode /roodgekleurde Fietspad van weleer zou willen herstellen . Maar dat werd toch voorgesteld door ons aller ROEL v/d PSP nu Groen Linkx …. Maar in ieder geval hakken van groen en tegelijk ver her planten kan heel lang zijn GROEN DAK behouden ; behalve op Natuurmuseum lokatie daar lag het al …… Daarvoor was het ook een MUSEUM en VVV in een pand ………

  2. volgende Week end weer IJSBEREN op het PAD Berend ;zorg voor voldoende ZOUT voor binnenstadsbewoner en alvast de JODIUM PIL erbij net als onze Zuiderburen …… Voor het GEVAL dat Poetin ook gek doet ………..

  3. Heel degelijk onderbouwd stuk van een echte Binnenstadsbewoner ; dus daarmee ook een echt Ervaringsdeskundige < Wat natuurlijk een meerwaarde vertegenwoordigd lijkt me .

    Wat aantekeningen erbij; sinds het aangelegde TOF Fietspad van de vorige Eeuw niet meer zo ROOD is en op teveel plekken synchroon loopt met een n baan voor het Snelle verkeer is het niet rustiger geworden op deze Oost –west fietsroute ; en vooral onduidelijker . Zie situatie rondom Vreede Plein of je die Nu noordelijk of iets HudsonBay doorkruist het is heel onduidelijk en gevaarlijker geworden . Inmiddels gaat de Fietsbeweging wat noordelijker door Telegraaf en Post straat en via Fabriekstraat langs de zg 2e Vijfsprong richting Bomenbuurt . Maar ook op deze 2e Vijfsprong is het uitkijken om niet geschept te worden van achter << door voorbijracende Twee bikers . Op een uitermate smal trotoir van amper 4 dm breed komend uit West liggen vaak Voetgangers ten Gronde of mensen die Niet goed te been zijn . Mij is het ook al meermaals overkomen ;geschept rechts achter door een Snelle biker komend rechtsachter die de bocht te kort nam …. Het is natuurlijk vreemd dat in een toegangkelijk Dwaal gebied je naast Motorvoertuigen ook door Snelle Bikers afgesneden wordt ……. Het zg Sterren Fietspad van weleer is hier heel onduidelijk in …..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *