zondag 26 mei 2024

1 gedachte over “Meer mensen eenzaam, maar minder mensen met milde tot ernstige klachten.

  1. Ik voel me bij tijd en wijle enorm eenzaam. Eenzaamheid is heel erg pijnlijk . Er is een stilte in je lijf aanwezig .
    Een Stilte die niet zomaar uit je lijf verdwijnt hoe graag men helpen wil. Ik denk dat ’t soms ook te maken kan hebben met wat je als kind b.v. kan meemaken zoals nu , het coronavirus. Ik heb met de jongeren te doen!
    Soms neemt ’t een vluchtgedrag ,angst ook want je wil niet dat een ander ‘jouw stilte’ ziet, de pijnlijke pijn.
    Wat míj goed heeft geholpen is gaan wandelen. Zomaar , jas aan en weggaan. Ik weet van iemand die vaak grote tochten maakt, dat dat opluchting geeft. Ik hoop dat er mensen zijn die onze jongeren kunnen helpen, in deze voor hen zware rotperiode, om te komen tot blije jongeren die zich gehoord voelen en dus minder eenzaam zijn, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *